Влада

Розмір стипендій міського голови для обдарованих житомирських студентів хочуть збільшити вдвічі

13 February 2018, 11:07

Влада Житомира збирається затвердити нове положення про порядок призначення стипендій міського голови для обдарованих студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Відповідний проект рішення виконкому 12 лютого опублікований на сайті міської ради.

«Затвердити Положення про порядок призначення стипендій міського голови для обдарованих студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації м. Житомира згідно з додатком. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 06.06.2012 №219 «Про затвердження Положення про порядок призначення стипендій міського голови для обдарованих студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації м. Житомира» та від 21.08.2013 №405 «Про внесення змін в додаток до рішення міськвиконкому від 06.06.2012 №219», - зазначається у проекті рішення.

У запропонованому положенні визначений розмір стипендії – 2 тисячі гривень.

«Стипендія міського голови призначається студентам вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації всіх форм власності з метою морального заохочення та матеріальної підтримки за особливі успіхи у навчанні, участь у науково-дослідній, творчо-мистецькій, громадській роботі. Стипендія міського голови у розмірі 2000 гривень кожному призначається розпорядженням міського голови щорічно до Дня молоді та виплачується одноразово. На здобуття стипендії міського голови можуть висуватися кандидатури студентів вищих навчальних закладів IІІ-IV рівнів акредитації, які за підсумками 2 (двох) останніх семестрів мають середній бал навчальних досягнень не менше ніж 85 і навчаються за денною формою у вищих навчальних закладах усіх форм власності, а також досягли особливих результатів», - йдеться у положенні.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року 25 обдарованих студенів вищих навчальних закладів Житомира отримали стипендії міського голови – по 1 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком стипендія студент  
Матеріали по темі