Влада

У разі погіршення погодних умов оперативний штаб розробив карту для об’їзду машин по дорогах Житомирської області

13 February 2018, 12:31

На черговому засіданні Житомирської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердили порядок взаємодії установ, організацій та підприємств області у разі погіршення погодних умов у зимовий період 2018 року.

Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Засідання проходило 13 лютого під керівництвом начальника управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Сергія Безносюка. Порядок взаємодії розроблений для забезпечення умов безперебійного та безпечного руху транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування області. У зимовий період впроваджується цілодобове чергування операторів зв’язку та відповідальних осіб – інженерно-технічних працівників. Кожна установа має відповідальну особу, дію яких координує управління дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації. Крім цього, оперативний штаб з реагування на ускладнення погодних умов розробив картки-схеми об’їзду по всіх дорогах області, де були проблеми і де потенційно вони можуть бути у разі негоди. Порядок затверджує і роботи по організації робіт з очищення снігу та усунення ожеледиці», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, помилуватися зимовими пейзажами і провести час на свіжому повітрі - 10 лютого у житомирському гідропарку сотні людей

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА штаб дороги карта  
Матеріали по темі