Події

Житомирські рятувальники гасили пожежу в санаторії «Тетерів», де живуть переселенці

14 February 2018, 11:23

13 лютого о 23:57 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій будівлі санаторію у м. Коростишів.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

«Чоловік увімкнув на зарядку мобільний телефон у електроподовжувач та пішов до друзів у іншу кімнату. Люди прокинувшись вночі від їдкого запаху диму одразу сповістили про це рятувальників і намагались самотужки впоратись із займанням, проте їм це не вдалося. По прибуттю вогнеборців до місця виклику в будівлі спостерігалось сильне задимлення. Їм довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання у одній із житлових кімнат на першому поверсі. Там горів диван. Також рятувальники провели евакуацію 30 проживаючих з будівлі. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити диван у кімнаті. Попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати коротке замкнення електропроводки зарядного пристрою мобільного телефону», - повідомили рятувальники.

У прес-службі управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info уточнили, що пожежа сталася у санаторії «Тетерів», де живуть переселенці.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 30 вересня на 1 жовтня у Коростишеві горів один із дерев’яних корпусів санаторію «Тетерів».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тетерів ДСНС пожежа рятувальники санаторій  
Матеріали по темі