Влада

Автотраса Кременець-Біла Церква у Житомирській області, на якій сталася ДТП за участі мікроавтобуса, була посипана, – САД

14 February 2018, 16:35

У САД відреагували на дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на трасі у Житомирській області, де нібито через слизьку дорогу в кювет з’їхав мікроавтобус Mersedes.

«13 лютого на інформаційних веб-сайтах Житомира та області було поширено інформацію про те, що поблизу с. Бистрик Ружинського району на трасі Кременець-Біла Церква була необхідна допомога надзвичайників водію мікроавтобуса Mersedes Sprinter, який нібито через слизьку дорогу не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Постраждалих при таких прикрих обставинах не було зафіксовано та транспортний засіб після допомоги фахівців ДСНС зміг продовжити рух самостійно. Службою автомобільних доріг у Житомирській області, яка є балансоутримувачем шляхів загального користування державного значення, було з’ясовано, що: зимове експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Н-02/М-06/- Кременець-Біла Церква – Ржищів – Канів - Софіївка, в тому числі і ділянки поблизу повороту до села Бистрик Ружинського району, виконує філія ДП «Бердичівська ДЕД», - зазначили у САД.

«Як повідомили у філії: «на час скоєння ДТП дорожнє полотно було оброблене піщано-сольовою сумішшю, при чергуванні на 9.00 год. ранку, підтвердженням цьому є шляхові листи від 13.02.2018 року», - повідомили у прес-службі автомобільних доріг у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 10 лютого 2018 року водій мікроавтобуса Mersedes Sprinter через слизьку дорогу не впорався з керуванням та з’їхав у кювет на трасі Кременець-Біла Церква у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Мерседес автотраса  
Матеріали по темі