Місто

Для житомирської патрульної, яка сама виховує 9 дітей, мерія придбала будинок

15 February 2018, 10:31

Для працівника патрульної поліції Світлани Зіляк, яка самостійно виховує 9 дітей, житомирська мерія придбала будинок в обласному центрі.

Про це на своїй сторінці у Facebook 15 лютого написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Патрульний поліцейський Світлана Зіляк - багатодітна мама, яка виховує 13 дітей. Ще донедавна у Світлани їх було семеро, однак, як каже вона сама, «я зрозуміла, що саме у дітях моє щастя». І прийняла рішення про опіку ще над 6 дітьми. Щоправда, четверо старших дівчаток уже навіть мають власні родини і проживають окремо. Сьогодні побував у будинку, де віднині проживатиме ця світла і повна дітей родина. Про допомогу їй особисто звертався до мера Житомира Сергія Сухомлина і завдяки йому та відповідним службам мерії придбаний на кошти міста будинок світлий та просторий. Побутова техніка, меблі, інші необхідні родині речі теж уже куплені. Від себе плануємо допомогти з обладнанням спортивної кімнати для хлопчаків,а їх шестеро. Щастя, удачі та злагоди цій родині, що просто випромінює позитив, оптимізм та енергію», - написав Вячеслав Печененко.

У прес-службі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що раніше сім’я проживала в Зарічанах, а відтепер у Житомирі.

«Всього у родині Світлани 13 дітей, проте наразі вона виховує 9, адже інші четверо – вже дорослі», - сказав речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, фоторепортаж звичайного ранку родини з передмістя Житомира, в якій дев’ятеро дітей, три песика, рибки та ящірка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зіляк Печененко поліція будинок мерія  
Матеріали по темі