Політика

Кому і які запити минулого року направляли народні депутати-мажоритарники від Житомирської області

19 February 2018, 12:29

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат після початку «янтарної справи» в червні минулого року не подав жодного депутатського запиту. Останні, оприлюднені на парламентському сайті, запити Розенблата датовані 26 травня 2017 року.

За минулий рік нардеп надіслав чотири запити до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, три – керівників міністерств та відомств и чотири – до генерального прокурора Юрія Луценка. З початку 2018 року Борислав Розенблат ще не подав жодного депутатського запиту.



Олександр Ревега активно надсилає запити, які стосуються його виборчого округу і зокрема – рідного Бердичівського району. До керівників міністерств та відомств були направлены вісім запитів у 2017 році і три – у поточному. Чотири запити минулого року Ревега направив на адресу генерального прокурора. У 2017 роцы нардеп надіслав до прем’єр-міністра шість запитів, ще три – вже у 2108 році. Один з них – щодо викорінення фактів корупції та хабарництва в головному управління ДФС у Житомирській області.



Нардеп від Чуднівського округу Віктор Развадовський 16 запитів направив до керівників міністерств та відомств, половина з них – на адресу в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун щодо виділення коштів на лікування. Два запити минулого року Развадовський направив в Кабмін – Гройсману та Зубку, три звернення були надіслані цього року – два прем’єр-міністру і одне – віце-прем’єру. На відміну від своїх колег – мажоритарників від Житомирської області нардеп активно листується з місцевими органами влади: 39 депутатських звернень було надіслано минулого року керівникам місцевих органів влади, і одне звернення – у 2018 році. Развадовський переадресовує на місця прохання своїх виборців про допомогу у виділенні коштів на лікування, на ремонти та придбання обладнання.



Народний депутат Володимир Литвин минулого року направив 28 звернень на адресу прем’єр-міністра Володимира Гройсмана і одне – вже цього року. У 2017 році нардеп 12 разів звертався до голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича щодо вирішення проблемних питань свої виборців, 11 разів він надсилав депутатські запити до керівників міністерство та відомств.


18 запитів, чотири з яких – цьогорічні, адресував прем’єр-міністру Володимиру Гройсману нардеп від Малинського округу Павло Дзюблик, 35 депутатських запитів (два – в 2018 році) було адресовано керівникам міністерство та відомств, чотири – до генерального прокурора Юрія Луценка. Лише минулого року Дзюлик почав направляти свої депутатські звернення місцевим органам влади, всього за рік таких було чотири.


Надсилає запити лише до центральних органів влади народний депутат від Коростенського округу Володимир Арешонков: 17 звернень, (два – у 2018 році) направив нардеп Володимиру Гройсману і стільки ж – керівникам міністерств та відомств. До генерального прокурора Арешонков звертався чотири рази.


Читайте також, з якими запитами нардепи заверталися з початку каденції до місцевих органів влади та які депутатські звернення надсилали генпрокурору у першому півріччі 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нардеп ВР запит Арешонков Дзюблик Литвин Развадовський Ревега Розенблат  
Матеріали по темі