Місто

Житомиряни в соцмережах повідомляли про «замінування автомобіля» на Бердичівській, в поліції відкоментували – навчання

20 February 2018, 12:28

20 лютого в соцмережі з’явилася інформація, що в центрі Житомира замінували автомобіль.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Ніна Собкович.

«Хто дуже поспішає і хоче адреналіну. Центр. На розі вулиць Театральної і Київської (Великої Бердичівської, - ред.) підозра на заміноване авто. Відповідні служби уже працюють», – написала журналістка.


У прес-службі ГУНП України в Житомирській області Житомир.info проінформували, що хвилюватися не варто – це поліцейські навчання.

«Це все проводиться в рамках поліцейських навчань», – зазначили у прес-службі.

Речниця ГУНП України в Житомирській області Алла Ващенко також написала пост у соціальній мережі, в якому попросила з розумінням поставитись до ситуації і не поширювати недостовірну інформацію.

«Шановні журналісти, інформую: жодних замінувань, надзвичайних подій і т п у м. Житомирі станом на 12.00 20 лютого не відбувається. Поява трохи більшої ніж звично кількості озброєних поліцейських та обмеження руху транспорту на окремих ділянках - це відпрацювання злагодженості дій правоохоронців у рамках спеціальних навчань. Тому просимо з порозумінням ставитись до ситуації і не поширювати недостовірну інформацію. Номер телефону прес-служби ГУНП 40-71-29, 40-73-73», – написала Ващенко.


Як повідомляв Житомир.info, 26 січня за участі працівників підрозділів Головного управління Нацполіції в Житомирській області, нацгвардійців та патрульних було проведено масштабні навчально-тренувальні заходи з відпрацювання алгоритму дій правоохоронців під час розшуку та затриманню умовної групи озброєних нападників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліцейські навчання замінування 
Матеріали по темі