Влада

Голова Житомирської ОДА запевняє, що чиновників не змушують йти на віче з нагоди загибелі людей на Майдані

20 February 2018, 14:39

До редакції звернувся працівник одного з департаментів облдержадміністрації з повідомленням щодо примусової участі у віче на майдані Корольова ввечері 20 лютого.

За його словами, надійшов лист, відповідно до якого керівники департаментів та управлінь мають «забезпечити явку».

Інформацію щодо листа та примусової участі чиновників у заходах з нагоди загибелі людей на Майдані в коментарі Житомир.info спростував голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Хто таке розсилав? Листів, щоб «забезпечити явку на мітинг» 100% ніхто не розсилав. Якщо в когось є такий лист – хай дасть його копію, ми подивимося. Я вважаю, що бути сьогодні (на віче) або не бути – власний вибір кожного. У мене зараз сидять 5 начальників управлінь, вони кажуть, що такої інформації не отримували. Ніхто такого не повинен розсилати. Ще раз підкреслюю: прийти чи ні – це право кожного», - наголосив Ігор Гундич.

Нагадаємо, прес-служба Житомирської ОДА з посиланням на управління культури та туризму запрошувала 20 лютого вшанувати Героїв Небесної сотні, які трагічно загинули 4 роки тому на Майдані: віче пам’яті розпочнеться о 18.00 біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні на майдані імені С.П. Корольова.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 21 листопада минулого року кілька сотень людей зібрались на майдані Корольова, щоб традиційним віче відзначити День гідності та свободи, але під час виступів частина людей пішла покладати квіти до меморіалу Героям Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: віче Майдан Гундич Небесна сотня  
Матеріали по темі