Влада

На чому заробляло минулого року житомирське КП «Парк», отримавши 5 тис. грн чистого прибутку

20 February 2018, 16:15

На засіданні міськвиконкому збираються затвердити звіт про виконання фінансового плану комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради.

Відповідний проект рішення виконкому 20 лютого оприлюднений на сайті міської ради.

«Затвердити звіт про виконання показників фінансового плану за 2017 рік комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради, що додається до оригіналу даного рішення. Контроль за виконанням показників фінансового плану комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради покласти на управління культури Житомирської міської ради», - йдеться у проекті рішення.

У додатках є інформація про штатну чисельність працівників КП «Парк»: за п’ять років чисельність працівників по штатному розпису збільшилася до 137, але фактично працює лише 74 людини. Доходи підприємства майже дорівнювали витратам, різниця – чистий прибуток, який минулого року становив 5 тис. грн.


Бізнес підприємства – це чотири напрямки: дорослі атракціони; дитячі атракціони; прокат човнів, катамаранів та теніс. Від продажу квитків на дорослі атракціони минулого року планували отримати 2 млн 967 тис. грн, а отримали 2 млн 489 тис. грн, або 83,9% до плану. Вказана вартість послуги дорослих атракціонів – 16,67 грн. Від продажу квитків на дитячі атракціони (вказана вартість – 10 грн) планували отримати 690 тис. грн доходів, а отримали в 2017 році 884 тис. грн, що перевищує план на 28,1%.

Доходи від пневматичного тиру не дотягнули й до 50% від запланованих: отримали 52 тис. грн при планових 125 тис. грн. Заробили й на прокаті човнів, катамаранів та тенісу: при запланованому чистому доході в 146 тис. грн отримали 201 тис. грн, але «ціна одиниці» зросла – з 29,32 грн до 37,5 грн.

Рівень відшкодування затвердженими тарифами фактичної собівартості послуг у парках становить 124%.



Як повідомляв Житомир.info, в червні 2017 року мер призначив Світлану Ольшанську на посаду директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради: з нею укладений контракт до 19 червня 2020 року. Зараз Ольшанська претендує на посаду заступника мера.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парк фінансовий звіт атракціон КП "Парк"  
Матеріали по темі