Влада

Житомирська облрада шукає начальника управління з питань соціальної підтримки учасників АТО

21 February 2018, 11:40

Житомирська обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління з питань соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та сімей загиблих, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території виконавчого апарату обласної ради.

Про це інформує сайт Житомирської облради у розділі «Вакансії».

Вимоги до конкурсантів: громадянство України, освіта вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на державній службі, службі в органах місцевого самоврядування не менше п’яти років або за фахом не менше п’яти років.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу та іспиту надається управлінням юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради і розміщена на офіційному веб-сайті Житомирської обласної ради (http://zt.gov.ua). Документи подавати протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова,1, каб.208, тел. 47-45-25, 43-21-36.

У прес-службі Житомирської обласної ради Житомир.info уточнили, що нова структура функціонує з 1 червня 2016 року. Варто також наголосити, що згідно зі структурою виконавчого апарату Житомирської облради, у ній немає управління, яке б відповідало за комунікацію із засобами масової інформації.

Також, згідно із інформацією, яка є на сайті облради, всі посади в управлінні є вакантними. Основні завдання управління можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирські облдержадміністрації був утворений розпорядження губернатора від 12 березня 2015 року Центр допомоги учасникам антитерористичної операції як дорадчо-консультативний орган при ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обласна рада вакансія АТО  
Матеріали по темі