Влада

Житомирський активіст запитував у Наталії Чиж про Український дім і вимагав звіту: Наталіє, давайте, підготуйтеся

22 February 2018, 16:52

Команда мера Сергія Сухомлина теж має звітувати про результати своєї роботи, - з такою пропозицією звернувся активіст Володимир Колодзінський під час звіту міського голови в «Домі української культури».

«Коли я чую прізвище Сухомлин, я бачу всю міську раду і команду, і точно так само пані Чиж. Ми знаходимося зараз в Українському домі, а у мене є інформація, що цей дім належить вам», - сказав Володимир Колодзінський.


Після цих слів у залі роздався сміх.

«Вам смішно, а в Україні скоро, зараз приїжджає Саакашвілі, агітує і хоче бути президентом, завтра прийде ще якийсь китаєць і я не знаю, що тут твориться. І тому я хочу, щоб звіт міського голови звучав, як звіт кожного з вас. Тому що за ним ви можете свої злочинні якісь дії приховувати. Ми підходимо до цього системно. Ви не смійтеся, мене цікавить Україна. Тому що ми знаємо, корупція розвивається, а до вас, Наталія, є купа запитань. Тому, давайте, підготуйтеся. Слава Богу і слава Україні», - завершив свою промову активіст.

«Це будинок Філіпова. Він завжди був, і в історії залишиться як будинок Філіпова», - відповів на це міський голова Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого о 12.00 в «Домі української культури» відбувся звіт мера Житомира Сергія Сухомлина за 2017 рік.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин звіт Чиж Колодзінський УД  
Матеріали по темі