Влада

Затримка зміни руху на маршрутах №19 та №19А пов’язана з «шантажем» перевізника, - заступник мера Житомира

26 February 2018, 13:04

Управління транспорту та зв’язку міської ради перевірить кількість автобусів на змінених маршрутах №19 та №19А, а затримка зміни пов’язана з додатковими вимогами, які виставив перевізник.

Про це в коментарі Житомир.info 26 лютого повідомив заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«Перевізник підтверджує що, вже виїхали за новим маршрутом, але працівники управління (транспорту) ще перевірять чи дотримані не лише схеми, а й кількість одиниць рухомого складу, який повинен бути на лінії. Суть змін, фактично, така, яку ми й оприлюднювали, вони потім не корегувалися: по кільцю, щоб однакову кількість транспорту дати і для вулиці Максютова (зараз Вільський шлях – ред.) і для вулиці Миру», - сказав Дмитро Ткачук.

Він пояснив, чому тільки зараз запустили маршрутки по новій схемі.

«Анонсували з понеділка, тобто 12 лютого вони мали поїхати, але перевізник не виїхав, прийшов з додатковими умовами: ви ще змініть схему маршруту №23, бо він мені заважає, і тоді я буду готовий поїхати. На цей шантаж ніхто не пішов. В результаті на минулому тижні розглядалося питання це і на депутатській комісії, і в доволі ультимативній формі вдалося його (перевізника) переконати виїхати», - пояснив заступник мера.

Нагадаємо, перевізник планував перейти на нову схему руху з 12 лютого: обіцяв забрати паспорти маршрутів в поліції і розвісити оголошення в маршрутках. Вранці 26 лютого директор ПП «Шеріфф» Олександр Янчук повідомив, що маршрутки №19 та №19А вже їздять по новому маршруту.

Як повідомляв Житомир.info, жителі Вільського шляху були не задоволені графіком руху і розробили нову схему маршруту №19-А, яку в січні цього року показали в міській раді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт Ткачук перевізник маршрутка  
Матеріали по темі