Події

​Житомирські прикордонники натрапили в закинутому будинку на сумку, набиту патронами часів ІІ Світової

26 February 2018, 17:01

В Овруцькому районі Житомирської області прикордонники виявили господарську сумку з патронами часів Другої світової війни.

Про це 26 лютого Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Страшну знахідку виявили сьогодні прикордонники Житомирського загону під час проведення подворових обходів в с. Виступовичі Овруцького району. Обхід населеного пункту охоронці кордону здійснювали спільно з співробітником Національної поліції та представником громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Кварцит». У ході огляду однієї з кімнат закинутого будинку правоохоронці виявили господарську сумку, в якій знаходилось майже три сотні патронів калібру 7.62мм часів Другої світової війни. Боєприпаси вилучені працівниками Національної поліції в Житомирській області», - звітують прикордонники.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно малинські поліцейські виявили в будинку 19-річного студента мінометну міну, патрони та багнет до гвинтівки Мосіна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник патрон міна боєприпас  
Матеріали по темі