Події

Житомирянин викрав акумулятори з 8 маршруток та вивіз їх вантажівкою

27 February 2018, 10:54

Уночі 25 лютого раніше судимий житомирянин викрав з «ГАЗелей», що використовуються для перевезення пасажирів на міських транспортних лініях, акумуляторні батареї та вивіз їх вантажівкою. Викрити зловмисника оперативникам поліції допомогли камери відеоспостереження. Викрадені акумулятори у нього вилучені.

Про це повідомили у прес-службі головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«25 лютого до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку акумуляторів з 8 автомобілів маршрутних таксі. Працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що злочин було вчинено цієї ж ночі, коли «ГАЗелі» знаходилися на території одного з автотранспортних підприємств. На всіх обікрадених маршрутках поліція задокументувала пошкодження кришок капотів», - йдеться у повідомленні.

«У ході першочергових заходів, направлених на розкриття цих крадіжок, оперативники підрозділу кримінальної поліції серед іншого проаналізували й записи камер відеоспостереження. Було ідентифіковано транспортні засоби, що у визначений час виїжджали з території підприємства і перевірені їх власники», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

«Під час такої перевірки поліція й викрила у причетності до крадіжок 50-річного раніше судимого жителя обласного центру. Виявилося, чоловік вантажівкою ЗІЛ-130 вивіз з території автопідприємства акумуляторні батареї. Викрадене було виявлено в автівці й нині разом з нею вилучено поліцією. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. За вчинене чоловікові може загрожувати від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2017 року поліцейські затримали молодого чоловіка, за кілька місяців обікрав 26 автомобілів у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція маршрутка акумулятори  
Матеріали по темі