Події

Рятувальники 5 годин гасили пожежу в селі Житомирської області, в якій постраждав 11-річний хлопчик

28 February 2018, 09:10

27 лютого об 11:04 рятувальники Радомишля отримали повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку в с. Спірне. На момент пожежі у будинку знаходилось троє дітей, батьків вдома не було.

За інформацією прес-служби ДСНС у Житомирській області пожежу вдалося ліквідувати тільки о 16-й годині, тобто 5 годин рятувальники боролися з вогнем у будинку.

«Пожежу у двоповерховому будинку в с. Спірне Радомишльського району о 16:02 ліквідовано. За попередніми даними, займання сталося через порушення правил експлуатації пічного опалення. Нагадаємо, у будинку під час пожежі перебувало троє дітей, батьків вдома в цей час не було. Зі слів дітей, вони намагалися розтопити піч. Найменший 8-річний хлопчик встиг вискочити через вікно та сповістити про пожежу сусідів. А його 11-річного брата, який під час займання отримав 70% опіків тіла, вивела із будинку старша сестра. Наразі потерпілого хлопчика доправлено із районної лікарні до опікового відділення Житомирської обласної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 27 лютого у селі Спірне Радомишльського району сталася пожежа в будинку, де проживали троє дітей. На момент займання – батьків удома не було. 70% опіків тіла отримав 11-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радомишльський район діти пожежа ДСНС  
Матеріали по темі