Влада

Затриманий рік тому на хабарі заступник директора КП «Парк» Житомирської міськради зараз керує гідропарком

1 March 2018, 09:56

Затриманий на хабарі у березні 2017 року заступник директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міськради Вадим Поповіченко нині керує гідропарком.

Про це йдеться у відповіді КП «Парк» від 1 березня на запит Житомир.info.

«Поповіченко Вадим Анатолійович з 17 липня 2017 року працює на посаді начальника відділу «Гідропарк». Відповідно до ухвали Короловського районного суду м. Житомира від 15 березня 2017 року, Поповіченко В.А. був відсторонений від займаної посади заступника директора комунального підприємства «Парк» строком на 2 місяці. Іншого документу щодо продовження строку відсторонення Поповіченка В. А. від займаної посади підприємство не отримувало», - йдеться у відповіді на запит.

За даними КП «Парк», нині посадовий оклад Вадима Поповіченка становить 4743,00 гривні. Це не вся зарплатня посадовця: нагадаємо, до окладу працівників комунальних підприємств міськради додаються премії і надбавки.

Яким є остаточне рішення суду стосовно екс-заступника, у КП «Парк» обіцяють повідомити згодом: дирекція КП направила зустрічний запит до Корольовського райсуду.

У копії посадової інструкції йдеться, що начальник відділу «Гідропарк» призначається і звільняється з посади наказом директора КП «Парк» і безпосередньо підпорядковується начальнику підрозділу «Парки». Відповідає за атракціони, будівлі та зелені насадження в гідропарку, є матеріально відповідальною особою та забезпечня зберігання обладнання, устаткування та господарського інвентарю. Керує роботою обслуговуючого персоналу, організує рекламу та інформацію про діяльність об’єктів дозвілля.

Нагадаємо, 13 березня 2017 року на хабарі у 20 тисяч гривень затримали заступника директора КП «Парк» Житомирської міської ради та вилучили в нього посвідчення помічника нардепа. Мер Житомира підтвердив, що затриманого звати Вадим Поповіченко. Посадовець знаходився під домашнім арештом та співпрацював зі слідством. У травні 2017 року слідчі прокуратури Житомирської області закінчили розслідування у справі про одержання 60 тис. грн хабара заступником керівника комунального підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП "Парк" Вадим Поповіченко хабар  
Матеріали по темі