Події

Затриманий на хабарі заступник начальника житомирського КП знаходиться під домашнім арештом та співпрацює зі слідством

16 March 2017, 14:58

У Житомирі заступнику керівника комунального підприємства, затриманому із хабарем 20 тис грн, обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Житомирській області.

«Слідчий відділ прокуратури Житомирської області проводить досудове розслідування за фактом вимагання та одержання службовою особою комунального підприємства органу місцевого самоврядування неправомірної вигоди на суму 20 тис грн, за ч. 3 ст. 368 КК України. За результатом розгляду клопотання прокуратури Житомирської області, у середу, 15 березня 2017 року, рішенням Корольовського районного суду м. Житомира заступнику керівника комунального підприємства обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю. Під час прийняття такого рішення судом взято до уваги те, що підозрюваний співпрацює із органами досудового розслідування та визнав фактичні обставини одержання неправомірної вигоди. На даний час підозрюваного відсторонено від посади. Досудове розслідування триває», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 березня правоохоронці затримали в парку на хабарі - заступника директора КП «Парк» Житомирської міськради  У житомирського чиновника, який погорів на хабарі у 20 тис. грн, СБУ вилучила посвідчення помічника нардепа.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 13 березня прокуратура проводила обшук у кабінеті секретаря Житомирської міськради Наталії Чиж. В ексклюзивному коментарі Житомир.info Наталія Чиж сказала, що правоохоронці мали намір провести обшуки в трьох кабінетах, зокрема, в кабінеті заступника міського голови Матвія Хренова, який перебуває у відпустці. З кабінету Чиж вилучили матеріали сесій та оргтехніку.  Відзняте дроном відео біля вікна кабінету Наталії Чиж дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі