Події

Через похолодання ще троє жителів Житомирської області відморозили руки й ноги

1 March 2018, 10:59

28 лютого через холод і снігопади в Житомирській області постраждали ще троє людей.

Про це 1 березня Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської області Микола Мінчук.

«До реанімаційного відділення Ємільчинської районної лікарні з діагнозом «відмороження верхніх кінцівок» госпіталізовано мешканця села Ілляшівка, 1968 року народження. У цей же день до травматологічного відділення Коростенської районної та до опікового відділення обласної лікарень із відмороженням рук та ніг госпіталізовано ще двох чоловіків 2000 та 1952 років народження, жителів сіл Білошиці Коростенського та Лука Житомирського районів. Загалом з початку року від переохолодження організму в області померлип'ятеро людей та постраждали ще 18 осіб», - інформує Микола Мінчук.

Нагадаємо, 27 лютого двоє жителів Житомирської області потрапили до лікарень з обмороженнями.

Як повідомляв Житомир.info, у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами поліція повідомила про обмеження руху на міжнародних трасах та додаткові патрулі на дорогах Житомирської області. Через похолодання житомирян закликали повідомляти про безпритульних людей на вулиці, щоб їм могли допомогти у «Центрі обліку бездомних осіб».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обмороження переохородження  
Матеріали по темі