Події

Під час розбірок в одному з кафе Коростеня підстрелили двох чоловіків, один помер у лікарні

5 March 2018, 09:29

У місті Коростень Житомирської області поліція розслідує обставини стрілянини у кафе.

Про це 5 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«3 березня в одному з кафе райцентру виникла сутичка між групою чоловіків, у результаті якої двоє із них отримали вогнепальні поранення. Один з травмованих від отриманих ушкоджень помер у лікарні, життя іншого медикам вдалося врятувати», - інформує поліція.

Повідомлення про доставлення до лікарні жителів райцентру, 1991 та 1995 р.н., з вогнепальними пораненнями надійшли з проміжком у півгодини відразу з двох лікарень міста. З’ясовуючи обставини, поліцейські встановили, що обидві події пов’язані між собою.

«Нині відомо, що травмовані того вечора, близько 18.45, зустрілися в одному з кафе міста. Після нетривалого спілкування між ними виникла сутичка, що закінчилась стріляниною. Один з чоловіків отримав поранення черевної порожнини, що у подальшому призвело до його смерті, інший - наскрізне поранення грудної клітини. За вказаним фактом розпочато досудове розслідування відразу за кількома статтями кримінального кодексу - ст. 115 (Умисне вбивство), ст.15 (Замах на злочин) ст. 115 (Умисне вбивство), ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ін.», - йдеться у повідомленні.

Обидва чоловіки раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за хуліганські дії у складі груп та інші правопорушення.

Наразі поліцейські встановлюють деталі інциденту та усіх учасників події.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого 2018 на Великій Бердичівській у Житомирі патрульні затримали чоловіків, які стріляли біля однієї з АЗС. Один із учасників подій розповів Житомир.info свою версію конфлікту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція стрілянина кафе загиблий  
Матеріали по темі