Влада

​У Житомирській області затримали одного із співучасників стрілянини, в результаті якої загинув відвідувач кафе

5 March 2018, 13:23

4 березня в Житомирській області затримали одного із співучасників стрілянини в Коростені, в результаті якої загинув чоловік.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Житомирської області від 5 березня.

Стрілянина відбулася 3 березня. Як повідомляв Житомир.info, один з чоловіків отримав поранення черевної порожнини, інший - наскрізне поранення грудної клітини.

«Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом вчинення хуліганських дій із застосуванням вогнепальної зброї та умисного вбивства особи, що сталося 3 березня у м. Коростень. Завдяки оперативним професійним спільним діям працівників поліції під керівництвом прокуратури області проведено низку невідкладних слідчих дій, призначено судові експертизи, у результаті яких вже наступного дня, 4 березня 2018 року, одного із співучасників злочинів затримано у порядку ст. 208 КПК України», - інформує прокуратура.

Того ж дня особі повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу, - зазначає прес-служба.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Головне управління Нацполіції в області, хід досудового розслідування перебуває на контролі у керівництва прокуратури Житомирської області, - зауважує прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, під час розбірок в одному з кафе Коростеня 3 березня підстрелили двох чоловіків, один помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура стрілянина загиблий  
Матеріали по темі