Події

В одному з лісництв Житомирської області, де згоріло службове авто лісівника, сталася стрілянина

5 March 2018, 20:41

Ввечері 5 березня «чорні лісоруби» обстріляли лісову охорону у Городницькому лісогосподарстві (Новоград Волинський район).

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Житомирського обласного управління лісного та мисливського господарства Віра Долгих.

«Нас обстріляли щойно! Поки я просила Вас звернути увагу на лісових злочинців, котрі уночі спалили машину лісівника, лісокради не гаяли часу і напали на лісову охорону у тому ж лісництві! Атаку вдалося відбити через наявність особистої зброї лісових охоронців, інакше сценарій нападу важко було б не спрогнозувати! На часі відомо, що озброєнні молодики збираються до лісу, щоб атакувати наших охоронців. Якою буде ніч-невідомо... Питання до всіх, хто нас постійно у чомусь звинувачує: Ви зможете сьогодні, зараз допомогти нам конкретно у лісі відбити атаку озброєних лісопорушників?...», - написала Віра Долгих.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко інформацію про стрілянину Житомир.info підтвердила, проте зазначила, що попередньо відомо про те, що стріляли лісівники.

«Наразі вся інформація перевіряється. Попередньо відомо, що під час незаконного вирубування лісу лісівники намагалися зупинити протиправні дії невідомих осіб. Лісниками було здійснено кілька пострілів угору», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, про підпал автомобіля Chevrolet Niva, який належить лісівникові Городницького лісгоспу (Новоград-Волинський район), 5 березня повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового і мисливського господарства. Відомо, що уночі у Броницькому лісництві Городницького лісгоспу вщент згоріло службове авто лісівника. Машина запалала відразу після рейдового виїзду лісничого близько 1 години ночі. Лісівники пов’язують цей інцидент зі своєю професійною діяльністю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лісоруби лісівники стрілянина Ващенко поліція Долгих  
Матеріали по темі