Влада

Влада Житомира придбала ще один будинок сімейного типу для родини, яка виховує шістьох хлопчиків

6 March 2018, 09:31

Родина Лук’янчуків з Житомира виховує шістьох хлопчиків, троє з яких – діти-сироти. Але подружжя сподівається, що незабаром зможе взяти під опіку ще й дівчаток. Тепер у них є для цього всі можливості – нещодавно сім’я переїхала у великий триповерховий будинок.

Про це інформує сайт Житомирської міської ради.

Привітати багатодітну родину з новосіллям 5 березня приїхали міський голова Сергій Сухомлин, секретар міської ради Наталія Чиж та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Ольга Пашко.

«Олександр та Ірина зараз виховують 6 козаків! Але подружжя хоче, щоб у сім’ї з’явилися дівчатка. Для них вже й кімнату підготували. Бажаю цій родині щастя та любові! А ми зі свого боку допоможемо усім необхідним», – зазначив міський голова.

За словами начальниці служби у справах дітей Житомирської міської ради Ольги Бібли, у 2017 році на придбання двох будинків для багатодітних родин та двох квартир для дітей-сиріт пішло понад 5 мільйонів гривень державної субвенції. Ще чверть мільйона виділили депутати з міського бюджету на ремонт та облаштування дитячих будинків сімейного типу.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2018 року до багатодітної родини працівника патрульної поліції Світлани Зіляк, яка сама виховує 9 дітей, завітали представники міської влади та привітали з новосіллям. Для патрульної та її рідних Житомирська мерія придбала будинок у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин Бібла будинок  
Матеріали по темі