Події

З обмороженням рук та ніг лікарі госпіталізували чоловіка, якого перехожі виявили посеред поля у Житомирській області

6 March 2018, 12:02

У селі Коростенського району Житомирської області 5 березня випадкові перехожі побачили п’яного чоловіка з переохолодженням тіла.

Про це 6 березня Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«5 березня до реанімаційного відділення Коростенської районної лікарні з загальним переохолодженням тіла, обмороженням 1,2 ступеня пальців рук та ніг, госпіталізовано мешканця району, 1987 року народження. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не зміг дійти до хати. Його, лежачим посеред поля, у селі Ковалі, випадково побачили перехожі та викликали «швидку». Наразі стан здоров'я потерпілого задовільний», - розповів Микола Мінчук.

За інформацією головного спеціаліста управління цивільного захисту населення, з початком холодів на Житомирщині від переохолодження організму померли вже 5 осіб та 20 - отримали травми.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 16-річний житель села Курне Пулинського району Житомирської області потрапив до лікарні з відмороженням стоп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростенський район лікарня Мінчук обмороження  
Матеріали по темі