Суспільство

​Екс-модель з Житомира пішла на проект «Від пацанки до панянки», щоб перестати пити і змінити життя

6 March 2018, 13:56

Житомирянка Дар’я Куровська на прізвисько «Модель» – одна з тринадцяти учасниць третього сезону реаліті «Від пацанки до панянки».

Про це повідомляє Новий канал.

Дівчина розпочала запаморочливу модельну кар’єру у 15 років. Їй підкорилися подіуми Нью-Йорка, Мілана та Парижа. Та в один момент все скінчилося, і Даші довелося повернутися додому в Житомир. А причиною тому став алкоголь.

– Даша Куровська – це один із кращих українських модельних стартів. Таких як вона – одиниці, але через нахабну поведінку та алкоголь вона втратила все, – розповідає модельний скаут Сергій Нікітюк, – Історія кар’єри Даші – це, швидше, історія втраченого потенціалу. У 15 років дівчинка не може до кінця зрозуміти, що з нею відбувається, і тверезо оцінити ситуацію. Це теж вплинуло на такий результат.

Та й сама Даша розповідає, що, перебуваючи в атмосфері ейфорії та загального захоплення, не зрозуміла, в який саме момент втратила все. А повернувшись на батьківщину, продовжила топити своє розчарування і провал в алкоголі. – У мене брали автографи у Парижі та Мілані. Я мала брати участь у шоу Givenchy, але напилася, і мене зняли з показу, – ділиться Куровська.

Тепер Дар’я одягається як пацанка, а єдине її захоплення – пиячити з друзями на лавці.

Дівчина прийшла на проект, сподіваючись змінити свій характер, позбутися від агресії, налагодити своє життя та позбутися алкогольної залежності.

Про житомирянку, яка втопила кар’єру моделі в чарці, дивіться в 1 випуску 3 сезону реаліті «Від пацанки до панянки» від 21 лютого:


Як повідомляв Житомир.info, за перемогу в минулому сезоні проекту «Від пацанки до панянки» житомирянка Анна Савинець отримала золоту брошку та 100 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Від пацанки до панянки реаліті Дар'я Куровська  
Матеріали по темі