Влада

Мер Житомира розпорядився створити робочу групу, яка вивчить діяльність «гральних закладів»

6 March 2018, 17:43

Через численні скарги житомирян Сергій Сухомлин розпорядився створити робочу групу, яка вивчить роботу лотерейних закладів.

Розпорядження мера Житомира «Про створення робочої групи з вивчення діяльності закладів розповсюдження лотерей» підписане та опубліковане на сайті міської ради 6 березня 2018 року.

«Враховуючи численні звернення мешканців, значну кількість порушень режиму роботи закладами розповсюдження лотерей, на виконання рішення тридцятої сесії Житомирської міської ради від 18.12.2017 №905 «Про звернення депутатів Житомирської міської ради щодо вжиття заходів з недопущення функціонування грального бізнесу», керуючись вимогами ст.17, ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: Створити робочу групу з вивчення діяльності закладів розповсюдження лотерей», - йдеться у документі.

У розпорядженні також зазначається, що робоча група не рідше одного разу на місяць має доповідати про результати проведеної роботи.



Нагадаємо, 22 лютого 2018 року під час звіту за рік Житомирському міському голові громадські активісти задали питання щодо гральних закладів у місті. Сергій Сухомлин зазначив, що муніципальна інспекція проводить нічні рейди по перевірці графіків роботи гральних закладів у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2017 року на сесії депутати Житомирської міської ради шукали рішення тому, як «боротися» із замаскованими під лотерею гральними закладами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин розпорядження робоча група лотереї  
Матеріали по темі