Події

На трасі Київ-Ковель у Житомирській області перекинувся автобус

8 March 2018, 13:34

7 березня у Житомирській області перекинувся рейсовий автобус. Рятувальники за допомогою бензоріза зрізали люк на даху автобуса і через нього дістали водія. Також цього дня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Коростишів необхідна допомога у відбуксируванні вантажного автомобіля SCANIA. Водія вантажівки занесло на узбіччя дороги у сніговий замет і він не міг продовжити свій рух самостійно.

Про це пише сайт ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю до місця виклику бійці ДСНС аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області за допомогою лебідки спеціального автомобіля відбуксирували транспортний засіб на проїжджу частину дороги, де він зміг продовжити свій рух», - інформують рятувальники.

«Трохи згодом, о 10:53, відділення олевських рятувальників у складі 5 чоловік залучалося до проведення аварійно-рятувальних робіт по деблокуванню водія з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автобуса. Пригода трапилася на 233 км автодороги Київ-Ковель. Водій рейсового автобуса не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб занесло на узбіччя і він перекинувся на бік. На щастя, пасажирів в салоні не було. Бійці ДСНС за допомогою бензоріза зрізали люк на даху автобуса і через нього дістали водія. Чоловік не постраждав і від госпіталізації відмовився», - зазначили у прес-службі ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня 2017 року на 24 км автодороги Новоград-Волинський-Староконстантинів, поблизу с. Климентіївки Баранівського району, водій автомобіля Mersedec Benz 312, не впорався з керуванням, унаслідок чого мікробус з’їхав на узбіччя, врізався в дерево й перекинувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Ковель Київ дорога автобус  
Матеріали по темі