Місто

Влада Житомира хоче дозволити фізкультурному комплексу працювати до 5 ранку, а бару в центрі міста – цілодобово

12 March 2018, 10:43

Влада Житомира буде розглядати інформаційні листи-заяви двох суб’єктів господарської діяльності щодо встановлення режиму роботи для їхніх об’єктів в нічний час.

Відповідний проект рішення виконкому 6 березня опублікований на сайті міської ради.

«Зобов’язати суб’єктів господарювання, вказаних в додатку: забезпечити дотримання громадського порядку в приміщеннях об’єкту та наприлеглій території; не використовувати в нічний час на прилеглій до об’єкту території звуковідтворювальну апаратуру та інші джерела побутового шуму, салюти, фейєрверки та інші піротехнічні засоби; не допускати порушень санітарних норм, режиму роботи об’єкта, вимог чинного законодавства щодо порядку здійснення господарської діяльності, що зачіпають права та інтереси громадян міста під час роботи в нічний час», - зазначається у проекті рішення.

Фізкультурно-оздоровчому комплексу на вул. Отаманів Соколовських, 5 («Плаза») хочуть встановити режим роботи з 8.00 до 5.00, бар на вул. Перемоги, 10 (кафе «Комплімент») хоче працювати цілодобово.


Іншим проектом рішення за заявою суб’єкту господарювання пропонується скасувати дозвіл на цілодобову роботу кафе у будинку на вул.Київська, 13 – адреса кінотеатру «Україна».


Як повідомляв Житомир.info, на засідання міськвиконкому 21 лютого семи кіоскам ТОВ «Смачний світ» не дозволили працювати цілодобово.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком нічний режим кафе бар  
Матеріали по темі