Події

У селі Житомирської області ВАЗ з’їхав у кювет та перекинувся, двоє людей виявилися заблокованими в автомобілі

12 March 2018, 10:44

9 березня о 07:05 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася на одній із вулиць с. Дубище Чуднівського району. Про це сповістили випадкові свідки.

Інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«На місці пригоди стало відомо, що водій легковика ВАЗ-2110 не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет та перекинувся. В салоні автомобіля крім нього знаходилася ще й пасажирка. Внаслідок перекидання та деформації кузова автіки, двоє людей опинилися заблокованими в салоні транспортного засобу. Рятувальники у складі 5 чоловік за допомогою шанцевого інструменту відчинили одні з дверцят легковика та допомогли людям з нього вибратися. Від подальшої госпіталізації вони відмовилися. До того ж, бійці ДСНС за допомого тросу та спеціального автомобіля відбуксирували пошкоджений автомобіль з кювету на узбіччя дороги», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня на трасі Київ-Ковель у Житомирській області водій рейсового автобуса не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб занесло на узбіччя і він перекинувся на бік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чуднівський район ДСНС ВАЗ  
Матеріали по темі