Влада

​За два місяці платники Житомирської області 10 разів телефонували на «Пульс», куди можна скаржитися на корупцію

14 March 2018, 13:56

За січень-лютий 2018 року на сервіс «Пульс» від платників Житомирської області надійшло 10 звернень.

Про це 13 березня повідомив сайт головного управління Державної фіскальної служби в Житомирській області.

«У їх числі: 1 звернення стосовно реєстрації платником ПДВ, 5 звернень щодо подання Заяви про приєднання до Договору про визнання електронних документів, 1 звернення щодо подання заяви для переходу на спрощену систему оподаткування, 2 звернення щодо функціонування системи електронного адміністрування ПДВ та 1 звернення щодо бюджетних рахунків», - повідомляє податкова.

За даними сайту, телефонний сервіс «Пульс» створений насамперед для подолання корупції в лавах відомства, попередження неякісного обслуговування, ліквідації будь-яких перешкод, що стоять на заваді підприємницької діяльності суб’єктів господарювання. Також «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності, можливих корупційних правопорушень у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДФС та її територіальних органів.

Заявники можуть надавати Інформацію за телефоном 0-800-501-007, обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», та на електронну адресу: idd@sfs.gov.ua.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році житомирська податкова прокоментувала затримання хабарника у своїх рядах та попросила громадян повідомляти про факти корупції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пульс податкова корупція  
Матеріали по темі