Фоторепортаж

День італійської кухні у житомирському навчальному центрі десантно-штурмових військ. Фоторепортаж

16 March 2018, 15:13

16 березня до житомирського 199 навчального центру десантно-штурмових військ запросили журналістів, аби показати, якими стравами зараз годують військових.

«Сьогодні у нас сплановані страви італійської кухні. На перше - суп мінестроне, на друге - качіаторе, салат капрезе, салат по-італійські з тунцем, паста карбонара, різотто, на десерт - кассата - італійський десерт зі свіжою смородиною, йогуртом, горіхами лісовими та шоколадом», - розповідає начальник продовольчої служби 199 навчального центру, капітан Віктор Балюк.

«Дні різних кухонь впроваджуються для того, щоб урізноманітнити страви особового складу, підвищити фаховий рівень кухарів, і щоб було смачніше для всіх. У лютому був день української кухні, зараз ми запланували день італійської, а надалі будемо планувати кухні, які нам дозволяє каталог продуктів харчування. Серед особового складу ми проводимо анкетування. Вони пишуть, що вони хочуть бачити на різні прийоми їжі. Ми беремо це до уваги і стараємося планувати (харчування, - ред.) вже за їхнім бажанням. Найчастіші побажання – більше свіжих овочів, фруктів, молочних страв, ну і м'ясних. Добовий розрахунок на даний момент - 80 грн 39 коп. на добу. Калорійність не змінилася - від 3500 до 6000ккал», - наголосив Віктор Балюк.

Нагадаємо, 21 листопада 2017 року в Україні вперше відзначають День десантно-штурмових військ, а колір беретів десантників відтепер маруновий.

Як повідомляв Житомир.info, житомирський навчальний центр ВДВ перейшов на нову систему харчування. 17 жовтня 2017 року житомирський 199 навчальний центр ВДВ відкрив двері своєї їдальні і показав, як за новими стандартами годують солдатів української армії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ харчування військові  
Матеріали по темі