Події

​Поліція Житомирської області відкрила провадження за фактом смерті у потязі військового-контрактника

17 March 2018, 23:03

Поліція Житомирщини в рамках відкритого кримінального провадження перевіряє обставини смерті військовослужбовця військової частини А3215 (м. Тернопіль) Максима Свінціцького у потязі «Хмельницький – Лисичанськ».

Про це 17 березня повідомляється на сторінці 44-ї окремої артилерійської бригади у Facebook.

«Командування та особовий склад в/ч А3215 сумує з приводу смерті військовослужбовця контрактної служби лейтенанта Свінціцького Максима Олександровича, 1995 року народження, уродженця міста Полонне. Відомо, що військовослужбовець слідував до місця несення служби потягом «Хмельницький – Лисичанськ». Що стало причиною смерті, остаточної версії поки що немає. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, поліція Житомирщини в рамках відкритого кримінального провадження перевіряє обставини смерті військовослужбовця, опитує свідків. Командуванням військової частини А3215 призначено службове розслідування», - йдеться у дописі.


У відділі комунікації поліції Житомирської області Житомир.info уточнили, що тіло військового виявили увечері 15 березня між коліями в Попільнянському районі Житомирської області.

Прес-служба 44-ї артбригади також просить ЗМІ не поширювати неперевіреної та недостовірної інформації в соцмережах.

«На сьогодні стверджувати, що військовослужбовця вбили підстав немає, насильницьких слідів не виявлено, тому не варто поспішати з висновками на власний розсуд, а краще дочекатись завершення слідчих дій», - повідомляє прес-служба.

Прощатимуться з Максимом Свінціцьким 18 березня в його рідному місті Полонному Хмельницької області.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого 2018 року в Чуднівському районі Житомирської області на території військової частини знайшли строковика, який вкоротив собі віку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий смерть загибель боєць  
Матеріали по темі