Події

​Житель Житомирської області та його співмешканка не вибрались з палаючого будинку

18 March 2018, 09:51

У Новоград-Волинському районі Житомирської області у вогні загинули 60-річний чоловік та його на 15 років молодша співмешканка.

Про це 17 березня повідомила прес-служба УДСНС в Житомирській області.

«16 березня о 21:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в Новоград-Волинському. Рятувальників повідомили правоохоронці. На момент прибуття чергового караулу вогнеборців на місце події було встановлено, що вогонь охопив дах на площі 35 кв. м. До того ж, за словами сусідів, стало відомо, що там можуть знаходитися люди», - написав сайт УДСНС.

Керівник гасіння пожежі, оцінивши обстановку, залучив додаткові сили та засоби для безперебійної подачі води. Через дуже сильну задимленість потрапити до житлових кімнат було неможливо, тому рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі для захисту органів дихання.

«У будинку, у дальній житловій кімнаті,співробітники ДСНС виявили тіла двох людей, які лежали на підлозі без ознак життя. Рятувальники винесли їх надвір. Ними виявилися власник оселі 1958 р. н та його співмешканка 1973 р. н.», - повідомляє прес-служба.

Бійці ДСНС загоряння локалізували о 21:50 та ліквідували о 23:20. Вогонь встиг знищити 40 кв. м покрівлі, пошкодити дві житлові кімната та веранду. До гасіння пожежі залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в Радомишльському районі троє дітей бензином розпалювали грубу. 11-річний хлопчик отримав 70% опіків тіла та через два тижні помер у лікарні.

Житомир.info

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа УДСНС жертва  
Матеріали по темі