Події

У селищі Житомирської області під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка

21 March 2018, 10:45

20 березня о 12:04 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в смт Чоповичі Малинського району. Про це рятувальників сповістили сусідка, яка випадково стала свідком події.

Інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині оселі спостерігається сильна задимленість та вогнем охоплені речі домашнього вжитку в одній із кімнат. Під час гасіння пожежі в даній кімнаті рятувальники виявили тіло 74-річного власника житла без ознак життя. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в житловій кімнаті на площі 12 кв. м. До ліквідації пожежі залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежної техніки. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Також за інформацією головного спеціаліста управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Миколи Мінчука, ще горіли житлові будинки у чотирьох районах області.

«Пожежа сталась і в житловому будинку, розташованому в селі Ліщин Житомирського району, яка поширилась на господарчу споруду. Вогнем знищено покрівлю оселі та господарську будівлю. Вогонь охопив покрівлі житлових будинків й у Бердичеві та Черняхові. А в селі Гуйва Житомирського району спалахнула адміністративна будівля агрофірми «Бджоляр». Вогонь спопелив 10 м2 покрівлі. Горіла будівля продуктового магазину в селі Липники Лугинського району. Як наслідок, згоріло 95 м2 покрівлі та 30 м2 стіни», - розповів Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, за добу, 19 березня, у Житомирській області виникло 8 побутових пожеж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Малинський район пожежа рятувальники Мінчук  
Матеріали по темі