Політика

Ми формуємо команду професіоналів для роботи на наступні 10 років, - Анатолій Гриценко

21 March 2018, 12:16

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, відповідаючи на питання глядача телеканалу ZIK, розповів про перемовини щодо об’єднання на майбутніх виборах.

«Наша політична сила уповноважила мене проводити переговори, докладати максимальних зусиль, щоб створити команду, яка об’єднається на цикл, на троє виборів – президентські, парламентські та місцеві, і на серйозну роботу на 10 років наперед», - заявив лідер «Громадянської позиції».


Анатолій Гриценко пояснив, що перемога на виборах – це тільки 10% зусиль команди, натомість решта 90% – це робота після виборів та виконання обіцяного людям. А для цього необхідно сформувати команду професіоналів.

«Я докладу особистих зусиль, де від мене залежить, щоб від демократичного табору на президентські вибори пішов один кандидат. І на парламентські вибори пішла команда, яка отримає більшість, утворить уряд і забезпечить те, що ми обіцяємо», - каже Анатолій Гриценко.

За його словами, переговори про об’єднання таких сил розпочалися рік тому і тривають досі. Ця робота ведеться постійно. Нещодавно відбулися зустрічі А. Гриценка з Миколою Катеринчуком («Європейська партія України»), Єгором Фірсовим (партія «Альтернатива»), Мустафою Найємом і Василем Гацьком (партія «Демократичний Альянс»), Віктором Чумаком (Громадянський рух «Хвиля») та іншими.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі