Події

​Двом рецидивістам загрожує довічне ув’язнення за подвійне вбивство в Житомирській області

22 March 2018, 11:32

21 березня до відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення тіл двох чоловіків в одному з будинків міста Новоград-Волинський Житомирської області.

Сумнівів щодо насильницької смерті обох у поліцейських після прибуття за вказаною адресою не було, - повідомив 22 березня відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У будинку, де знайшли загиблих, проживав один із них – 56-річний чоловік. Він лежав на підлозі, а поряд з ним на стільчику знаходився його двоюрідний брат - 58-річний житель села Чижівка. Під час огляду місця події було встановлено, що причинами смерті обох можуть бути травми та рани, наявні на їх тілах. Відтак було призначено відповідну судово-медичну експертизу», - інформує відділ комунікації.

Поліцейські розпочали заходи із встановлення усіх обставин події.

За даними начальника ГУНП Вячеслава Печененка, правоохоронці з’ясували, що у ніч з 16 на 17 березня у цьому будинку відбувалося застілля за участі ще двох осіб. Попередньо встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, який перейшов у побиття братів. Отримані при цьому травми й стали для обох фатальними.

Поліцейські встановили особи підозрюваних, ними виявилися раніше судимі місцеві жителі, 1975 та 1994 років народження. Обох нині затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. На місці подїї вилучено низку речових доказів.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2018 під час застілля в Малинському районі раніше судимий гість зарізав господаря, а в Житомирі за підозрюваного у вбивстві на ринку внесли півмільйона застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця поліція  
Матеріали по темі