Події

За підозрюваного у вбивстві, яке сталося на житомирському ринку в травні 2016 року, внесли півмільйона застави

16 February 2018, 14:02

Громадянин Азербайджану Ібрагім Гасімов, затриманий за підозрою у вбивстві чоловіка в травні 2016 року в кафе на Сінному ринку в Житомирі, виходить під заставу.

Про це Житомир.info повідомили в головному управління Нацполіції в Житомирській області 16 лютого.

«Адвокати затриманого подавали апеляцію на рішення суду щодо тримання під вартою. Апеляційний суд подання розглянув і відхилив, залишивши в силі рішення суду першої інстанції – тримання під вартою строком 60 діб, до 4 квітня, з правом внесення застави у сумі 528 тис 600 грн. Як стало відомо, застава сьогодні внесена. Це означає, що впродовж кількох годин затриманий вийде на свободу», - зазначила речник ГУНП Алла Ващенко.

Нагадаємо, 2 лютого цього року в Житомирі заарештували кримінального авторитета, який 2 роки тому застрелив азербайджанця на Сінному ринку. 3 лютого житомирські судді не зібрались для обрання запобіжного заходу підозрюваному в убивстві. Однак Ібрагіма Гасімова не відпустили і незадовго до закінчення 48-годинного терміну затримання правоохоронці оголосили йому ще одну підозру - незаконне зберігання зброї, яку вилучили ще у 2016 році під час обшуку квартири. І на підставі цього 6 лютого Корольовський районний суд м.Житомира обрав йому запобіжний захід.

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня 2016 року в кафе на Сінному ринку виявили тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Житомирська поліцію почала розслідування вбивства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця азербайджанець суд застава  
Матеріали по темі