Події

Вночі у Житомирі горів житловий будинок, загинула жінка

24 March 2018, 14:05

У Житомирі під час пожежі в будинку на трьох господарів одна людина загинула та ще одна травмована.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«24 березня о 03:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому цегляному житловому будинку на трьох господарів в м. Житомир. Зателефонували рятувальникам власники однієї із частин оселі. Мешканці, відчувши запах диму, вийшли на подвір’я і побачили, що він йде з квартири зверху. Також вони почули крик, що лунав з помешкання. Один із сусідів намагався зайти в оселю, проте через щільне задимлення не зміг», - йдеться у повідомленні.


На місці події вогнеборці з’ясували, що вогнем охоплена покрівля двоповерхової будівлі та однієї з квартир на загальній площі 100 кв. м. Саме займання виникло у квартирі на 2-му поверсі. Через захаращеність споруди полум’я швидко розповсюдилося по всій її площі.

«До прибуття вогнеборців, 31-річна жінка, яка на момент займання перебувала в середині, намагаючись врятуватися, вистрибнула з вікна другого поверху на дах прибудованого гаражу. Рятувальники допомогли травмованій спуститися та фахівці служби екстреної медичної допомоги, що вже перебували на місці події, госпіталізувати постраждалу до лікарні. Проводячи розвідку у квартирі в апаратах на стисненому повітрі, та під час гасіння пожежі, в одній із кімнат житла, на підлозі, вогнеборці виявили тіло 57-річної жінки без ознак життя», - інформують рятувальники.

О 4:00 пожежу вдалося локалізувати, тим самим не допустили розповсюдитися пожежі на інші дві квартири. О 06:35 пожежу ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та домашнє майно на площі близько 120 кв. м.

«До ліквідації загоряння залучалося 15 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - зазначають в управління ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня у Житомирі горів житловий будинок на вулиці Чуднівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок  
Матеріали по темі