Події

Поліція перевірила десяток «лотерей» у Житомирі, які працювали після 22 години попри заборону

27 March 2018, 09:52

Під час спеціальних рейдів у Житомирі інспектори превенції Житомирського відділу поліції виявили та задокументували 8 випадків порушення встановленого режиму роботи лотерейними закладами.

Про це 27 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Працівники блоку превенції Житомирського відділу поліції провели вечірній рейд по лотерейним закладам, що функціонують на центральних вулицях міста, для перевірки додержання ними встановленого часу і правил роботи. Загалом перевірці були піддані близько десятка лотерейних закладів по вулицях Київській, Великій Бердичівській, Небесної Сотні та у районі Сінного ринку, щодо діяльності частини з них до поліції надходили нарікання та скарги від жителів багатоквартирних будинків, на перших поверхах яких розміщені ці заклади», - інформує поліція.

За результатами проведених рейдів було виявлено, що попри заборону роботи після 22-ї години заклади продовжували працювати, і в них знаходилися відвідувачі. Усі виявлені порушення правоохоронці відповідним чином задокументували. Відносно адміністраторів лотерейних закладів складено адмінпротоколи за ч.1 ст.155 (Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали подані на розгляд відповідних комісій за місцями проживання суб’єктів правопорушення.

Окрім того, інформація про результати рейдів направлена в органи місцевого самоврядування для адекватного реагування та організації подальших перевірок.

За даними поліції, з початку року у Житомирі поліція склала понад два десятка адміністративних матеріалів щодо порушення встановленого режиму роботи лотерейних закладів.

Нагадаємо, у 2017 році працівники житомирської «лотереї» судились через штрафи за роботу закладів у нічний час.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради, 18 грудня 2017 року, житомирські депутати обговорювали обговорювала роботу «лотерейних» гральних закладів у місті.

Житомир.info

Фото - ГУНП в Житомирській області:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лотерея гральний заклад поліція  
Матеріали по темі