Місто

​Новий автосалон у Житомирі пропонує шалені знижки на авто зі США

27 March 2018, 14:01

29 березня у Житомирі відкривається новий автомобільний салон «Автопригон», який пропонує автомобілі із США за пільговими цінами розмитнення.

Пропозиції американського авторинку настільки привабливі і цінами, і якістю, і асортиментом, що експорт автомобілів став лідером серед товарів, що експортуються.

Однак, самостійно купити автомобіль з-за океану проблематично. На допомогу прийде компанія «Автопригон», що відкриває автосалон у Житомирі та пропонує послуги з підбору, перевірки, купівлі, доставки в Україну та документального супроводу авто із США.

Ціна авто "під ключ", доставленого спеціально для вас, на 30-40% дешевше аналогічного авто в Україні. У нашому автосалоні ви отримаєте гарантію якості та сертифікацію авто, можливість особисто брати участь в аукціонах.

У нас ви знайдете електромобілі, гібридні авто, дизельні та бензинові автомобілі, а також мотицикли, скутери та запчастини до них.

Відкрийте для себе найбільший ринок автомобілів за неймовірно низькими цінами з нашою допомогою. Завітайте до нас у салон та переконайтеся на власні очі.

Житомир, проспект Незалежності, 146, автосалон «Автопригон».

Довідки за телефоном (067) 505-3000.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Автопригон автомобіль  
Матеріали по темі