Влада

​Членів Координаційної ради бюджету участі обиратимуть голови фракцій Житомирської міськради

28 March 2018, 12:54

Голови шести фракцій політичних партій в Житомирській міській раді включені до складу конкурсної комісії щодо обрання членів Координаційної ради з питань бюджету участі.

Розпорядження про затвердження складу конкурсної комісії 27 березня підписав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Головою конкурсної комісії міський голова призначив себе, заступником - секретаря міської ради Наталію Чиж, яка очолює фракцію партії «Об’єднання «Самопоміч» в міській раді. До складу комісії також увійшли голови фракцій партій «Свобода», «Опоблок», БПП «Солідарність», Радикальної партії та «Батьківщина» та заступник голови фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олександр Рибак:


Також Сухомлин розпорядився забезпечити інформаційно-організаційний супровід засідання конкурсної комісії для обрання членів Координаційної ради 3 квітня 2018 року в сесійній залі міськради та технічний супровід засідання комісії з підрахунком та оприлюдненням результатів голосування.

Нагадаємо, проект рішення сесії щодо нового положення про бюджет участі опублікували на сайті міськради 26 січня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, переможцями бюджету участі у 2017 році стали 13 проектів, чотири з яких подав Валерій Онопрієнко: вони стосуються мікрорайону, депутатом від якого у міську раду обрана його дружина Тетяна. Також через скандал зняли з голосування три «бібліотечні» проекти бюджету участі, автором яких була директор комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради Лариса Харчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Координаційна рада бюджет участі розпорядження міськрада  
Матеріали по темі