Місто

​Завдяки Житомирському картонному комбінату садочок №3 отримав меблі, іграшки та розвиваючі ігри

29 March 2018, 10:55

Відтоді, як Житомирський картонний комбінат взяв шефство над дитячим садочком №3, який знаходиться поблизу їхнього підприємства, минуло лише кілька місяців. Проте, за цей час «шефи» вже подарували садочку новеньку кольорову шафу, іграшки, розвиваючі, настільні ігри та унікальний паперовий еко-конструктор з лотків, виготовлений на картонному комбінаті. Такими обновами як діти, так і адміністрація садочка не натішаться.


«В ясельну групу, групу раннього віку, була придбана дитяча стінка. Діти дуже задоволені. Вона сенсорного розвитку, напрямок сенсорного розвитку: розвиваючими іграми, настільними іграми, іграшками. Також подарували нам конструктор, схожий на лего. Він має такий досить цікавий вигляд, із яєчних лотків, різнокольоровий. Дітям дуже сподобалось їх складати. Вони складали і будиночки, і замки, і ліжечка, різні меблі. Досить цікаво», - каже завідуюча Житомирським ДНЗ №3 Наталія Лопатюк.

Найближчим часом «шефи» планують облаштувати садочок не лише зсередини, а і ззовні. Зокрема, пофарбувати дитячі майданчики, висадити зелень на території та допомогти вирішити питання із огорожею навколо садочку, яка нині розвалюється. Щодо останнього, то комерційний директор картонного комбінату розповідає: за підрахунками дирекції садочку, на відновлення огорожі потрібно близько півмільйона гривень, тому наразі ведуть перемовини із міською владою.

«Проблему освітлення будемо вирішувати. Другий етап - територія. Деякі речі тут потрібно відремонтувати, пофарбувати. Як тільки потепліє, плануємо оновити тут пісок, щоб діти могли гратися. Запланували організувати дітям ігрові дерев’яні будиночки. Ми знаємо про проблеми огорожі, яка завалюється. Насправді ми знаємо, що це питання навіть стояло у бюджеті, але ніяк не реалізувалося. Зараз плануємо переговорити з мером щодо того, як ми це зробимо. Тому що дійсно видно, що його потрібно реконструювати», - розповідає комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

Дирекція Житомирського картонного комбінату обіцяє й надалі піклуватися про садочок та його маленьких вихованців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама картонний комбінат дитсадок  
Матеріали по темі