Місто

У Житомирі хочуть почистити Хлібну від різнокольорових вивісок та прибрати ще 12 кіосків

29 March 2018, 11:42

У Житомирі планують демонтувати ще 12 кіосків та 46 самовільно розміщених рекламних засобів.

Відповідний проект рішення виконкому 28 березня опублікований на сайті міської ради.

«З метою дотримання вимог законодавства та усунення порушень у сфері благоустрою і утримання об'єктів благоустрою м. Житомира в належному естетичному та санітарному стані, у зв'язку з відсутністю відомостей про наявність дозвільної/погоджувальної документації на розміщення об'єктів», - зазначається у проекті рішення.

У переліку тимчасових споруд, обладнання, самовільно та без паспорта прив'язки розміщених на території міста Житомира, що підлягають демонтажу, є два колишні кіоски «Преса» - на майдані Згоди та вул. Леха Качинського. Нагадаємо, п’ять кіосків «Преса» були серед 18 інших у проекті рішення виконкому про демонтаж тимчасових споруд, який оприлюднювали 25 липня минулого року, але у затвердженому 20 вересня рішення міськвиконкому залишилося лише три кіоски, які підлягають демонтажу.





У додатку 2 – перелік 46 самовільно розміщених спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, які підлягають демонтажу. Зокрема 10 об’єктів, з яких хочуть познімати вивіски, знаходяться на вул.Хлібна біля Житнього ринку.











Як повідомляв Житомир.info, КП «Інспекція з благоустрою м Житомира» два роки не може демонтувати велику рекламну конструкцію на фасаді 12-поверхівки, що знаходиться на майдані Соборному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком кіоск вивіска демонтаж  
Матеріали по темі