Культура

На вечорі індійської музики в музеї космонавтики житомиряни медитували та розслаблялися

29 March 2018, 16:00

28 березня о 18:00 в житомирському музеї космонавтики ім. Корольова відбулося справжнє музичне диво. В Житомирі виступив гурт відомих індійських музикантів «Dalal brothers». Це дует двох братів з міста Пуни, який відомий завдяки незвичному стилю музичного виконання та медитативному поєднанню вокалу, скрипки, табли та гармоніки.

Сандіп Далал та Міланд Далал — професійні музиканти, які викладають у престижній музичній академії Індії. Вони випустили 8 СD-альбомів та побували із концертами в більш, ніж 20 країнах світу, зокрема Франції, Італії, Китаї, Австрії, Німеччини, Польщі, Румунії, Чехії тощо.

«Концерт у музеї космонавтики був присвячений індійській класичній пісні. Наші гості – це два рідних брата Сандіп та Міланд Далал. Сандіп -- вокаліст та грає на таблі, а Міланд – на гармоніці, та скрипці», -- розповів Ашиш Мітал, голова Громадської спілки «Всеукраїнська Асоціація Сахаджа Йоги».

«Наша асоціація існує вже більше 25 років. Торік ми також організовували концерт в Житомирі. Нині у людей в житті багато стресів, вони знервовані і часто страждають від емоційного та фізичногодисбалансу. Проте в кожної людини є і захисний та відновлюючий механізм, який в Індії називають енергією Кундаліні. Ця енергія знаходиться внизу хребта і зазвичай перебуває у сплячому стані. Але коли людина чує таку музику, яку сьогодні нам демонстрували брати Дадал, ця енергія може підніматися вгору по хребту, проходячи через усі наши енергетичні центри та даючи нам зв'язок із Всесвітом. В такому стані людина відчуває внутрішнє задоволення, їй не надокучають погані думки, вона стає розслабленою і спокійною. Як показує практика, така музика здатна навіть зцілити людину», – говорить Ашиш Мітал.

Всі, хто завітали на концерт індійської музики до музею космонавтики, змогли помедитувати, зняти стрес та внутрішні ментальні бар’єри. За допомогою музики братів Далал житомиряни доторкнулися до внутрішньої тиші та спокою, відчули гармонію та справжній зв'язок із космосом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі