Місто

Житомиряни можуть придбати автомобіль зі Сполучених Штатів Америки завдяки послугам салону «Автопригон»

30 March 2018, 10:06

Пригнати автомобіль із Чикаго, Нью-Йорку, Маямі, Г’юстону або навіть із Лос-Анджелесу стало можливим завдяки послугам автосалону «Автопригон», який нещодавно відкрився в Житомирі. Тут ви можете як придбати вже розмитнені авто, так і замовити його «під ключ» прямісінько зі Сполучених Штатів Америки.

«Наш автосалон «Автопригон» дає можливість людям, житомирянам отримати давно бажаний автомобіль за цілком адекватною ціною. Купуючи автомобіль через наш автосалон, він виходить дешевше, як мінімум на 30-40%, аналогічного автомобіля, який ви можете придбати на авторинку або «з рук». У нас можна купити бензинові автомобілі, дизельні автомобілі, електромобілі, гібридні автомобілі, мотоцикли, запчастини до них. Безпосередньо наш автосалон надає послуги пригони авто «під ключ». Ми повністю супроводжуємо автомобіль. Крім того, що людина сама може брати участь у аукціоні, вибирати автомобіль, який йому подобається. І в подальшому ми його супроводжуємо: ми його завантажуємо в контейнери, ми його доставляємо в Україну, ми його розмиваємо, ми виписуємо сертифікати безпосередньо всі. Тож ми повністю гарантуємо якість та сертифікацію даного авто», - розповідає менеджер автосалону «Автопригон» Вячеслав Білоцький.


Американський авторинок відомий високою якістю транспортних засобів і в той же час надзвичайно привабливий за ціновою політикою. Однак, самостійно ввезти автомобіль доволі проблематично: у пересічного автолюбителя можуть виникнути проблеми із розмитненням, доставкою автівки в Україну та безліччю інших дрібних деталей, які відбирають дорогоцінний час. У автосалоні переконують: усі ці проблеми візьмуть на себе.

«Є повна можливість розрахунку автомобіля, починаючи від мінімальної ціни і закінчуючи максимальної. Ми можемо надати автомобілі починаючи від 10 тис. доларів, закінчуючи 100 тис. доларів. Клієнт повністю може вибрати бажаний автомобіль. Ми гарантуємо якість. Людині не варто турбуватися про будь-яких документах, кудись ходити. Ми робимо все повністю за людини. Людині досить «клікнути», що я хочу цей автомобіль - і ми видаємо йому ключі. Безпосередньо з реєстрацією автомобіля в Україні, з номерами, з усім повністю. Тобто, людина в цьому практично не бере участь. Все, що потрібно від клієнта - виявити бажання: «Я хочу ось цей автомобіль», і він його отримує в найкоротші терміни», - каже менеджер салону.

Салон «Автопригон» запрошує житомирян на власні очі переконатись у якості американських авто за адресою Житомир, проспект Незалежності, 146, автосалон «Автопригон». Довідки за телефоном (067) 505-3000.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама автомобіль автосалон  
Матеріали по темі