Події

У райцентрі Житомирської області правоохоронці припинили діяльність трьох гральних закладів

31 March 2018, 10:08

В Олевську прокуратура спільно з правоохоронцями викрила гральний бізнес та вилучила комп’ютерну техніку і гральні автомати.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Зокрема у п’ятницю, 30 березня 2018 року, Коростенською місцевою прокуратурою спільно з працівниками управління Служби безпеки України в області та головного управління Національної поліції припинено діяльність трьох нелегальних гральних закладів у Олевську. Цього разу спритники задля незаконного збагачення замаскували свою протиправну діяльність під вивісками «Золота підкова», «Спорт-лото» та «Лото-маркет» у приміщеннях, розташованих у центрі міста. Під час проведення оперативних (слідчих) дій у межах кримінального провадження за ч.1 ст. 203-2 КК України проведено санкціоновані обшуки у місцях організації нелегального бізнесу. У ході обшуків виявлено та вилучено 35 системних блоків та стільки ж моніторів, а також 10 гральних автоматів, грошові кошти та чорнові записи, які підтверджують незаконну діяльність. Наразі готується клопотання до суду про накладення арешту на вилучене майно. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зайняття гральним бізнесом проводить відділення місцевої поліції», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, під час спеціальних рейдів у Житомирі інспектори превенції Житомирського відділу поліції перевірила десяток «лотерей» в обласному центрі, які працювали після 22 години попри заборону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура лотереї Олевськ  
Матеріали по темі