Події

Через ДТП в Житомирській області травмовано шестеро осіб

31 March 2018, 13:48

У Новоград-Волинському районі у ДТП травмовано шестеро людей. Дорожньо-транспортна пригода сталась 31 березня близько 00.30 на автодорозі сполученням Новоград-Волинський-Городниця.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2101, 32-річний житель району, рухаючись із с. Курниці у напрямку с. Курницької Гути, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини на здійснив наїзд на насип кам’яного відсіву на узбіччі дороги. У результаті ДТП водій автомобіля та п’ятеро його пасажирів, усі жителі Новоград-Волинського району, отримали травми різного ступеню тяжкості. Керманича та 37-річну пасажирку було шпиталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. За попередніми оцінками, обоє перебували у стані алкогольного сп’яніння. Ще одного 55-річного пасажира шпиталізували до травматологічного відділення. Іншим трьом пасажирам легковика надано медичну допомогу та призначено амбулаторне лікування. Нині триває з’ясування причин та обставин події», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 25 липня на автодорозі Київ - Чоп у Житомирській області водій автомобіля КIA-Rіо не впорався з керуванням та зіштовхнувся з попутною вантажівкою MAN, що рухалась попереду. У результаті ДТП водій та четверо його пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Новоград-Волинський район поліція  
Матеріали по темі