Місто

Перспективне місце роботи в Житомирі: у компанії «Аргумент» розповіли про основні принципи і цінності в роботі

2 April 2018, 10:17

Компанія «Аргумент» була заснована 2010 року як маленький телемаркетинговий контакт-центр на два робочих місця. За 7 років компанія зросла і нараховує сотні співробітників у багатьох великих містах України, в тому числі в Житомирі.

«Аргумент» - організація, що працює на замовлення великих компаній і робить їх роботу ефективнішою. Ми працюємо над розвитком кожного спеціаліста, саме тому невід’ємною частиною робочого процесу є навчання. Передбачено як стартове навчання новеньких, так і тренінги в процесі роботи, завдяки чому робота над проектами наших замовників виконується завжди якісно і вчасно.

«Аргумент» підтримує прозорі стосунки з усіма: клієнтами, співробітниками, підрядниками, і завжди зберігає людське обличчя. Ми поважаємо і цінуємо досвід, при цьому не боїмося експериментів та інноваційного мислення.

Філософія компанії «Аргумент» базується на принципі: не головне, що ти вмієш – головне, чого ти хочеш! Всьому можна навчитися. Не секрет, що три чверті дня людина працездатного віку перебуває на робочому місці, і від її настрою та місця в колективі залежить ефективність роботи. Тому відносини в нашій компанії вибудовуємо в форматі взаємної вигоди.

Важлива деталь - цінності «Аргументу» об’єднують. В офісах компанії ви побачите людей різного віку. Саме це дає можливість обмінюватись досвідом у абсолютно різних питаннях роботи і життя. Стираються вікові грані: новенькі дізнаються, як краще спілкуватися з вибагливими клієнтами, молоді батьки дізнаються, як пережити безсонні ночі, коли прорізаються зуби у їхнього чада, а досвідчена мати чотирьох дітей нарешті приборкує непідвладні досі ґаджети і комп’ютер. Усе це завдяки добрим людським стосункам у колективі.

Кар’єрний ріст завдяки різним проектам та відділам забезпечує реалізацію бажань і амбіцій в професійній сфері для наших співробітників: прийшовши на посаду менеджера з продажу, можна піднятися кар’єрними сходами до тих висот, які ви перед собою ставите.

Гідна заробітна плата вже з першого місяця роботи за наставництва досвідчених колег. Винагорода у вигляді дійсно приємно та ефективно проведеного часу - вже з першого робочого дня.

Адреса компанії «Аргумент» у Житомирі: вул. Михайлівська, 8/1 (будинок Трибеля).

Телефони (093) 00 44 244, (096) 00 44 244, адреса сайту http://argumentagency.com.ua/.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Агрумент  
Матеріали по темі