Суспільство

У Новограді-Волинському вчителька на уроці ображала учнів, відео виклали в мережу

2 April 2018, 15:48

Днями у Новограді-Волинському розгорівся скандал через поведінку вчительки, яка під час занять ображала учнів.

Відео з уроку на своїй сторінці в Facebook розмістив Сергій Сергійович.

«У Новограді-Волинському вчитель проводить урок, це відбувається в «Демократичній школі». І це не перший раз. Як на це дивляться батьки??? А директор в цій школі є, або їй наплювати на це ??? Задумайтесь, батьки, як ваших дітей виховують», - написав чоловік.


Варто зазначити, що відео активно коментують в мережі. Адміністрація школи запевнила, що всі обставини інциденту будуть встановлені.

«Шановні учасники дискусії! Подаємо офіційну позицію адміністрації школи щодо відео, викладеного в мережі. В понеділок 2.04.2018 будуть з’ясовані всі обставини інциденту, що стався між учителем та учнями. Буде проведено анкетування учнів 5-8 класів (анонімне) щодо інших подібних випадків. Запрошуємо батьків учнів, які хочуть обговорити проблему, яка виникла...», - зазначається в повідомленні.


У Новоград-Волинській міській раді, до якої 2 квітня звернувся Житомир.info, аби дізнатися, чи знають вони про інцидент повідомили, що завтра зранку буде оприлюднена позиція посадовців щодо даної ситуації.

«Сьогодні з цього приводу я матиму розмову з начальником освіти Новоград-Волинської міської ради та заступником міського голови. Про результати, або позицію, яку будуть займати посадові особи, буде оприлюднено на офіційному сайті завтра зранку, 3 квітня», - сказав начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради Ярослав Сорока.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Висока Піч Житомирського району учні не хочуть ходити до школи через знущання вчителів. За словами батьків та учнів, непорозуміння тягнуться з жовтня 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський школа учні вчителька міська рада  
Матеріали по темі