Місто

​Єдине таксі 262 – таксі твого міста

3 April 2018, 09:34

Cлужба «Єдине таксі 262» створена у 2012 році та об’єднала у собі основні міські служби таксі. Це єдина повноцінна служба, яка має ліцензію на перевезення пасажирів на таксі і сплачує податки до бюджету Житомира.

На сьогодні «Єдине таксі 262» має парк авто класу стандарт та комфорт, можливо замовити перевезення груп пасажирів від 10 до 50 людей а також замовити авто люкс класу та лімузин для обслуговування урочистих подій. Надають, також, послуги перевезення вантажів до 5 тонн по всій країні, та послуги евакуатора і спецтехніки.

Загалом автопарк служби налічує більш ніж 500 автомобілів різного класу.

Служба таксі «262» обслуговує та співпрацює з основними великими підприємствами та торгівельними мережами міста («Ашан», «Метро», Макдональдс, «Житомирський м’ясокомбінат», «Житомирські Ласощі», «Рудь» та інші).

Завантажуйте мобільний додаток «Такси 262» для пристроїв Android (https://goo.gl/oPNgy1) та iOS (https://goo.gl/y9GVgA) - та отримуйте якісні послуги!

Окрім того, на клієнтів служби «Таксі 262» очікують приємні подарунки – з 12 квітня при придбанні двох квитків на прем’єру фільму «Таксі 5» в кінотеатрі Мультіплекс ви отримуєте квиток на таксі 262.

Якщо Ви вирішили стати водієм таксі або диспетчером та хочете приєднатися до нашої команди, ми пропонуємо широкий вибір умов співробітництва, оформлення ліцензії та договорів. Служба постійно проводить навчання й стажування водіїв.

«Єдине Таксі - 262» – прагне до вдосконалення. Якщо у вас є пропозиції чи зауваження, ви завжди можете звернутися до відділу контролю якості обслуговування – набирайте 262, ми вам перетелефонуємо.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама таксі  
Матеріали по темі