Місто

​Охоронна фірма «Приват Безпека» відкриває своє представництво в Житомирі

3 April 2018, 10:27

Особиста охорона, охорона підприємств, угідь, офісів, квартир та фермерських підприємств - це далеко не повний перелік послуг, як надає охоронна фірма «Приват Безпека». Компанія була створена в 2015 році у Вінниці. Наразі філії фірми «Приват Безпека» відкриваються у кількох містах України, зокрема і в Житомирі. Охоронці можуть надати широкий спектр послуг, а юридична команда може надати консультації. Кожен працівник фірми проходить підготовку, постійно підтримує фізичну форму та тренується. Підготовку здійснюють фахівці, які мають досвід роботи в правоохоронних органах та армії.


«У нас працює дві людини, два спеціалісти. Це фахівці з організації заходів охорони, які займаються і підняттям тактичних навичок наших охоронців, і підняття фізичної форми, поїздками на стрільбища, забезпеченням спецзасобами та правильним їх використанням. Також у нас є юридичний відділ, який займається юридичним супроводом щодо проблемних питань чи будь-яких інших питань. Якщо людина співпрацює з нами, то і на майбутнє вона в будь який момент може прийти до нас в офіс і проконсультуватись з юристом нашої компанії із будь-яких питань», - розповідає директор охоронної фірми «Приват Безпека» Іван Нестеренко.

Одним із профільних напрямів роботи компанії є охорона фермерських господарств. Охоронці компанії “Приват Безпека” на практиці довели свою надійність.

«Є, так би мовити, побажання з других сторін від конкурентів забрати чужий врожай, не давати заходити в поля, крадіжки і тому подібне. На сьогодні дуже актуально стоїть питання, щоб були кваліфіковані охоронні підприємства, які дуже швидко реагували, дуже фахово підходили. Більш того, що мені подобається в цьому підприємстві, що їх юридична служба розбирається в ситуації, розуміють всі законні підстави сторони, яку вони захищають. І на сьогодні це дуже показово», - вважає голова спілки «Комітет земельних відносин України» Леонід Корейба.

«Якщо великі холдинги можуть себе захистити і вже давно захищають, то середні, невеликі сільськогосподарські підприємства не мають такої можливості. В першу чергу фінансової і іншої. Вони не були готові до тієї ситуації, яка зараз виникає. В Україні це зараз системна проблема. На жаль, наша держава, офіційні структури не приділяють уваги, якої було б достатньо для вирішення цієї проблеми», - переконаний Віктор Козін.

Охоронна компанія “Приват Безпека” гарантує якість та безпеку і запрошує житомирських клієнтів на власному досвіді переконатись у надійності послуг, які компанія надає. За детальною інформацією звертатися за телефоном 073-001-001-9.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама охорона безпека  
Матеріали по темі